Gyakran ismételt kérdések

Mit? Mire?
Az oldalon megjelenített felsőtípusok, termékek és minták bármilyen kombinációban és bármilyen színben rendelhetőek! Nagyjából bármi készülhet bármire! Ha akadályba ütközne valamelyik kombó kivitelezése, azt úgyis jelezzük előre, s átbeszélhető az igény, még a készítés előtt!
Webshop vagy bolt?
Itt a weboldalon tudsz nézelődni, választani, kérdezni, rendelni! Nincs bolt, nincs raktár, minden megrendelésre készül!
Milyen minőségben?
Kizárólag a hazai kereskedelemben (hivatalosan) forgalmazott felsőruházati termékekre és eszközökre mintázunk!
Próba?
Nagyfokú méretbizonytalanság esetén mindig kerítünk lehetőséget egy mintázás előtti ruhapróbára. Bár net-es vásárlások esetén ez viszonylag ritka lehetőség, de mi ezt is rugalmasan kezeljük.
Rendelés?
Mailben, üzenetben minden egyeztethető, minden felmerülő kérdésre válaszolunk! Szeretünk mi is tisztán látni mindent, mielőtt elkészül egy termék.  Ha megvan az igény, elkészítjük a megrendelésben foglaltakat! Ezután átadás-átvétel.
Mikorra?
Általában 7-10 nap a vállalási időnk. Kiemelt időszakokban előfordulhat pár nap csúszás, de ideális esetben 1 hét alatt elkészülnek a termékek!
Átvétel?
Személyesen Óbudán, egyeztetett helyen és időben, készpénz ellenében. Ideális esetben szűkebb pátriánkban mindenkivel össze lehet futni valahol 😀
Postázás?
Természetesen igény esetén postán is küldünk terméket, és ilyen esetben a postai díjjal növelt vételárat banki átutalással is lehet rendezni.
Termékcsere?
Amennyiben mégis eltérés mutatkozik az elkészített termék mérete és majdani viselőjének mérete között, úgy nyilvánvalóan van lehetőség egy ismételt megrendelésre! (A helyes méret eltalálása azért általában szokott sikerülni! Akár már meglévő ruhadarabok cm-es lemérésével.) Az indulásunk óta 4x fordult elő méretprobléma, és ezeket rugalmasan meg is oldottuk 😉
Reklamáció?
Bármilyen, a termékkel vagy mintázással kapcsolatban felmerülő problémát kérjük, azonnal jelezzétek! Sosem fordult még elő, de bármi megtörténhet?!
Az itt láthatókon kívül?
Egyedi igényeket is megvalósítunk! Naná! 😀 Megpróbálunk bármit/mindent elkészíteni! Eddig is készültek akár monogramos, akár évszámos ruhák. Saját mintáinkat is szívesen kiegészítjük, ésszerű határokon belül, még egyedibbé téve a megjelenést!
Ezeken kívül?
Többször előfordul, hogy teljesen eltérő mintázással kerestek meg minket! Keressetek bátran!  Cégek, intézmények, egyesületek, baráti körök részére eddig is mindig találtunk megoldást, így ezután is bárkinek örömmel készítünk bármit!

Kérdésed van, amire nem találtál választ? Keress minket bizalommal az e-mail címünkön!

info@obu.hu